TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Rólunk: Azary Andrea és Ruder Éva

Azary Andrea - AzaryArt

 



A múlt és a  hagyomány tisztelete, a természet szeretete, a harmóniára való törekvés, kísérte végig az életem. Nagyra becsülöm  és gyűjtöm a régi porcelánokat, fajanszokat már egy ideje. Az ásványok világa, a színek játékossága mindig is vonzott.
A kettőt ötvöztem és így kezdtem az ékszereimben, díszítő elemként használni a törött Zsolnay eozinok, antik fajanszok ép részleteit, egyben értéket mentve, kiegészítve az ásványokkal.  
Az ékszereim, örömömre, elnyerték a szakmai zsűri tetszését, kiemelték az érték megőrzés fontosságát a mai világban, bíztattak, folytassam ezt az utat!
Egyre többen ismerik már és szeretik, a szívvel, lélekkel készített, egyedi alkotásaim. 

Jewerly made from high quality gemstones, pearls, part of Zsolnay eosins, antique faiance, felt, raku ceramics, combinations of them.

Love to play with colours and they are all uniques. 

I gioielli sono realizzati con pietre preziose di alta qualità, perle, parti di eosine Zsolnay, maioliche antiche, feltro, ceramiche raku, ed i loro combinazioni. Amo giocare con i colori che sono tutti unici.


 


Ruder Éva - RéDesign


Pécsett, képzőművészeti tanulmányokat végeztem.
A kézművesség már régóta életem része. Többféle útjaim vannak,mindegyiket szeretem és magaménak érzem. Egy ideje a selyemfestés varázsolt el ,különböző technikákat kipróbálva. Szeretem, ahogy a  fehér selyem a festésem által színesedik,a játékos ívekkel, rajzolatokkal életre keltem az anyagot. Valódi hernyóselyemre rajzolok,professzionális gőzfixálású selyemfestékkel.Természetből merítkezek, tökéletes harmóniát keresem színekben,hangulatokban. Esküvőszervezés, a dekoráció és virágkötészet, a mindennapjaim tevékenysége,a selyemfestés a jutalomjáték.

The handpainted 100% silkscarfs I made with different techniques, beautiful draws in harmonique colours.Lovely additional for weddings and home decorations are also a part of my works.

Le sciarpe di seta 100% dipinte a mano le ho realizzate con diverse tecniche, bellissimi disegni in colori armoniosi. Anche belli accessori per il matrimonio e decorazioni per la casa fanno parte dei miei lavori.

 

  

AzaryArt - RéDesign

Mindketten valljuk, hogy a női öltözködésben nagyon fontos a harmónia és az egyediség.
Egyedi ékszer és  hernyóselyem kollekcióink, elkészítésekor és öszeállításuknál, erre törekszünk.
A kézi festésű RéDesign selymekkel és AzaryArt ékszerekkel szeretnénk a nőknek elegáns és egyedi megjelenést nyújtani, kiemelve az egyéniségüket, megszínesíteni a hétköznapokat vagy ünnepi alkalmak fényét emelni.
A kézműves alkotásoknak, mindig lelkük van, ott vagyunk bennük mi is, az érzelmeink, élményeink, ahogy a világot látjuk! 
Bízunk benne, hogy Ti is kedvelni és szeretni fogjátok!

All of our products are handmade, and available in worldwide.Contact us pls. on email for the details. After the payment we are sending within 3 days.

Tutti i nostri prodotti sono fatti a mano e disponibili in tutto il mondo. Per i dettagli per favore contattaci via e-mail. Dopo il pagamento il prodotto invieremo entro 3 giorni.