TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blog

Három királyok ajándékai

Andrea
2023.01.30 07:25
Három királyok ajándékai

Mozgalmas évet zártunk  és igaz már tervezzük a 2023-at, de jó érzés még visszapillantani az elmúlt időszakunkra. .

Adventkor a Nemzeti Múzeumban és az Ásványbörzén nyílt lehetőségünk arra, hogy személyesen is tudjatok velünk találkozni, így nemcsak a webáruházunkból lehetett vásárolni, hanem személyesen is. Sokan eljöttetek és tőlünk választottatok karácsonyra ajándékot, AzaryArt ékszereimből,gyapjúból készült táskákból és RéDesign kézi festésű selyemsálaiból, kendőiből  Köszönjük szépen, itt is!

 

 

Budapesten a Szent István Bazilikában, az Advent időszakában, kiállításra került 3 kollekciónk, amire mi, nagyon büszkék vagyunk.

 

1. kollekció - Három királyok ajándékai: Boldizsár-Baltazár

A ginkgolevél volt a vezérfonala mindkettőnknek, és eszerint alkottunk szabadon, és mégis tökéletes harmóniában, ahogy mi szeretjük, és ahogy már Tis is így szerettetek meg minket és a munkáinkat.

Az ékszerekhez a nyakéket és a karkötőt értékmentett eozinból, ginkgolevélnek formázva, kézi hímzésű nemezzel fűztem, valamint egy ginkgleveles nemeztáskát is készítettem..

RéDesign - gyönyörű, kézi festésű, csodás színvilágú, rajzos ginkgoleveles selyemsála, tette fel a koronát a szettre.

A kollekció neve, érzelmi szálhoz fűződik, októberben született unokám, Baltazár örömére választottuk. Nekem talán ez a kollekció volt, a kedvencem.

    

 

2. kollekció - Három királyok ajándékai: Gáspár

A szett, RéDesign csodás nunotechnikával készített sála, nemez és selyem kombináció, valamint tőlem, AzaryArt nemez ékszerek, és nemez tarsoly.

 

3. kollekció: Három királyok ajándékai: Menyhért

Rajzos, kék, zöld és fekete selyemkendő Éva keze munkáját dicséri.

A selymen a kékek és zöldek "örvénylenek", nekem úgy, ahogy a tengerek, óceánok mélységei, amikor fentről repülőgépről láttam.

A nyakékhez, mélytüzű labradoritot (egyike a kedvenc ásványaimnak) foglaltam tulipán formájú fémbe, válogatottan szép, csiszolt ásványokkal vettem körbe.

A selyem és az ásványok ragyogó fénye, csakúgy vonzotta a kiállítás látogatóit, a vitrinünkhöz.

Nagyon örültünk, hogy egy egész vitrin a mi általunk készített alkotásokkal került a Lovagterem kiemelt helyére.

AMKA 2022. kiállításairól, erről, valamint nyáron a Vajdahunyadvárában megrendezett kiállítás anyagáról is, egy szép fotókkal illusztrált könyv jelent meg, ami meg is vásárolható.

Szeretnénk itt is megköszönni, azt a sok figyelmet és szeretetet, amit mindig kapunk Tőletek!

 

Andrea és Éva