TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blog

Évi és Levi esküvője

Éva
2022.08.28 18:12
Évi és Levi esküvője

Nagymarosra,Andrea és Laci fiának esküvőjére kaptam felkérést,hogy esküvői dekorációt készítsek..

Évi és Levi örömünnepe a család nagymarosi kertjében volt.. Itt volt  a csodás  szertartás,itt ünnepelt a család és a barátok, és itt tudtuk meg hogy Évi és Levi kisfiút várnak...

Mivel ismertem a helyszínt,tudtam,hogy pazar helyen lesz az esküvő, a kilátással  a szemközti Visegrádi várra.

Már régóta kerestem a pillanatot,hogy mikor is írhatnék  erről a szép napról, de azt hiszem most jött el az az idő,amikor minden összeállt. 

A fiatalok boldogsága,a közös otthon szépítése, a boldog babavárás, egy kiállítás és nem utolsó sorban azok a pillanatok,amit Veres Ildikó fotográfus örökített meg..

Az esküvői  dekorációt közösen álmodtuk meg Andreával.Közösen választottuk a virágokat,szalvétát,szalagokat,kiegészítőket. Mivel kerti partira készültünk,oda illő hangulatot kerestünk ebbe az idilli zöld paradicsomba.

Nem volt kétség,hogy vintage hangulatú lesz az esküvő és ehhez kerestük a legszebb kiegészítőket.

Andrea és Laci nagy porcelán és fajansz gyűjtő,így a bordó, angol jelenetes étkészletükre esett a választás,ami színben és stílusban teljesen illett az eseményhez,a helyhez  és a hangulathoz.Az egyedileg összeválogatott ,különleges étkészlet különböző jelenetes darabokból áll össze , csak a szín,a hangulat  azonos. A bordó készlet,a pink és zöld dekoráció fantasztikusan illett mindenhez.

A teríték egyedi és különleges volt,ami visszaadta azt a vintage hangulatot,amit elképzeltünk.

 

 

 

 

Évi csokra  bordó,pink és mályva lisianthus,angolrózsa,csokros rózsa,wax,eucalyptusból készült,ahogy a többi virág is,ami az asztalokat és a büféasztalt díszítette.

Hogy teljes legyen a színharmónia Évi meglepetésként  egy nunó stóla és ékszer kollekciót kapott tőlünk ajándékba,amit most boldogan visel kismamaként.

A stóla  most kis időre egy különleges helyszínre ,a Vajdahunyad várba került,ahol Andrea gyapjú ékszereivel együtt az AMKA -A Magyar Kézművességért Alapítvány  kiállításán vesz részt 2022.augusztus 25-szeptember 9-ig.

 Mindig ötletelünk mivel tehetjük még egyedibbé,különlegesebbé oldalunkat,ahol az ízek,illatok és a harmóniák is szerepet kapnak ebben a mi színekkel  teli világunkban.

Fotó:

       https://www.facebook.com/Veresildi_MomentsMore-100478919232368e

              https://www.facebook.com/AzaryArt

Virág:

https://www.facebook.com/vendulavirag