TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blog

SÜEL fotózás a Millenáris parkban

Andrea
2022.06.21 05:20
SÜEL fotózás a Millenáris parkban

   Nagy élményben volt részem nemrég, interjút és fotósorozatot készített velem, Csillag Zsuzsanna,a Süel ruhamárka egyik tulajdonosnője. Minden hónapban bemutat egy vállalkozónőt és a vállalkozását. 

Sok szép kollekciónkkal, AzaryArt ékszerrel és  Éva, RéDesign selyemsálaival indultam, hogy tudjunk választani, a ruhákhoz. 

Stylist  Somogyvári Edit, sminkes Lemon és fotós Futár Kata várt rám. A stylist, kiválasztotta a ruhákat és harmóniában mellé, az AzaryArt ékszereket és a RéDesign selyemsálakat.

Gyors próba után hamar eldőlt, miket fogunk bemutatni rajtam.  A sminkes is már eszerint ruhákhoz sminkelt.

A Millenáris Park gyönyörű környezete adta, a hátteret.

4 szett , 4 stílus.

Kedvenc színvilágunk, a türkiz és a zöld és sárga, amit gyakran láttok a szettjeinkben, épp olyan mint az eozinok ragyogása.  

 

  2  Süel szettet is fotóztak rajtam, a sárga "fonatos ujj" volt a meglepő, hogy a szőke hajamhoz illett.  Az ékszerek közül, a választás, a minimál stílusú eozin  és a nemezgolyós eozin nyakékre esett, Éva selyemsáljai közül, pedig a ragyogó smaragd színárnyaltúra.

Könnyű volt a fotóhoz, a fűzfa, és a tó mellé állnom, az én világom. 

 

Az idei újdonságaink, a kézi festésű fagolyós ékszereim és Éva új technikával festett selyemsála.

Egy fantasztikus, tüzes szett!

 

 

 A selyemsál, itt a hajamra került, ékszerek, óriás napszemüveg, vörös rúzs! Belebújtam egy színésznő szerepébe :-).... már csak a Ferrari hiányzott... 

 

Kedvenc fotóim lettek!

 

Pasztell szép virágszínek, lágyság, nőiesség, a 4. szett.

Sálékszer, tulipános sál, ebben a színvilágban és a kötött ruha.

Szerettem, a rózsaszínes graffiti fal, találó háttér lett.

 

 

Szép fotók születtek, amik megerősítenek minket abban, hogy az ékszer és selyem kollekciónk mennyire egyediek, milyen szépen kiemelik a nőiességet, helyük van a divatvilágban!