TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Blog

Megnyitottunk

Andrea
2021.02.15 22:01
Megnyitottunk

Kedves Látogatóink!

Köszöntünk Benneteket, a most nyíló webáruházunk alkalmából!

Első blog bejegyzésünkön, magunkról, hitvallásunkról, munkáinkról is írunk, hogy megismerjetek minket!

Kettőnk barátsága, hosszú évekre nyúlik vissza és mindketten valljuk, nekünk találkozni kellett! Sok minden miatt, de azért is, hogy inspiráljuk egymást és egy közös útra, lépjünk!   A porcelánok, régiségek iránti közös érdeklődésünk, a múlt tisztelete, a művészetek szeretete,  a természet, a színek harmóniája iránti vonzalmunk.   Hasonló az ízlésvilágunk is, de még oly sok minden vezetett el ahhoz, hogy egymást kiegészítő kollekcióink szülessenek.  Ötleteltünk, hogy mivel is lehetne egyedivé tenni a női öltözködést, a romantika jegyében, a múltat megőrizve, de modern stílusjegyekkel.

Pár éve, így születtek meg a közös kollekcióink, amikkel pályáztunk, kiállításokra kerültek, díjazottak lettek. A szakmai zsűri is ösztönzött minket, hogy folytassuk ezt az utat. Külön kiemelték a kollekcióink közötti harmóniát, az ékszerekben használt értékmentett, régi Zsolnay porcelánok eozin darabjait, az antik fajanszokat. A  mai világban, mindez egyre jobban előtérbe kerül, hangsúlyosabbá válik, ahogy az egyediség is a kézműves alkotások szeretete, értéke.   

 Több alkalommal vettünk részt kézműves vásárokon az országban,így sok személyeskapcsolat is kialakult már.

Terveink között szerepelt egy közös webshop is,ami  most elkészült legnagyobb örömünkre. Folyamatosan fogunk feltölteni, alakítani, szépíteni.

A "Galériánk" fotóin keresztül látható, a szemléletünk, az elmúlt időszakból, munkáink  és az elért eredményeink is .

A webáruházunkba, két nagy kategória található - Azary Andrea - AzaryArt ékszerei és Ruder Éva - RéDesign,kézzel festett selymei, batikolásai, kézműves alkotásai. Igaz, külön vannak, az alkotásaink, de törekedtünk, a jó átláthatóságra és arra is, hogy Ti is tudjatok, az egyes darabokból, kollekciókat, összerakni. Külön figyeltünk arra, ha Valaki komplett szettet szeretne, azt könnyedén megtalálja, egy arra kialakított, kategóriában.  

Folyamatosan alakul a webshopunk, igyekszünk mindig megtölteni újabb szépségekkel!   Örülni fogunk, ha írtok nekünk, hogy tetszik, van-e javaslatotok,  ötletetek, hogy mivel tudnánk szépíteni és jobbá tenni!    

Köszönettel, Azary Andrea és Ruder Éva