TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

RÉDESIGN -KÉZZEL FESTETT VALÓDI SELYMEK- RÉDESIGN HANDPAINTING SILKS

 

Finom,valódi selyemre kézzel festett selyemsálak,selyemkendők,ajándéktárgyak,különleges,egyedi mintákkal. Finom,puha viselet a  a valódi hernyóselyem utolérhetetlen tulajdonságaival. 

A légies hernyóselyem jól tartja a hőt,mert a sűrűn szőtt az anyag de emellett jó szellőzést is nyújt és kényelemérzetet biztosít viselőjének.

Természetes eredetű,bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

Egyedi tervezésű kézműves termék minden darab.Megismételhetetlen,csak színeiben és mintájában hasonlót tudok készíteni.

Kézzel festett ajándék nőknek,ami minden ruhát különlegessé és egyedivé varázsol. 

A valódi selyemkendők és selyemsálak saját műhelyemben készülnek,professzionális gőzfixálású selyemfestékkel szívvel-lélekkel.

RéDesign -handpainted silk

 A valódi hernyóselyem gondozása igen egyszerű,de a hosszú élettartam miatt érdemes betartani az alábbiakat:

A hernyóselymet kézmeleg vízben, semleges, vagy savas pH-jú samponnal/folyékony szappannal mossuk.A samponos vízben enyhén nyomkodva távolítsuk el a szennyeződést,majd a habot a selyemből. Mosás után először tiszta vízben, majd igény szerint öblítőszeres vízben öblítjük.A felesleges vizet kinyomkodjuk, majd száraz törölközőbe tekerjük a selymet és a törölköző segítségével távolítjuk el a még megmaradt nedvességet. A hernyóselymet soha ne csavarjuk!Tűző napfénytől távol, árnyékos, szellős helyen, enyhén nedves állapotig szárítsuk.Még nedvesen vasaljuk, selyem/gyapjú hőfokon a hátoldalon.